• Gratis proefles Zumba Gold
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak

Zumba Gold

Zumba betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”. Zumba is geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Het verschil met andere workouts is dat u aan het sporten bent zonder dat u het gevoel hebt dat u aan het sporten bent, omdat het gewoon leuk is!

Voor degene die vrezen dat ze het tempo niet kunnen bijbenen of bang zijn dat ze niet ritmisch genoeg zijn: met Zumba Gold kan iedereen gegarandeerd meekomen!

Direct reserveren Gratis proefles Proefmaand sporten

Zumba Gold: de beginnerszumba!

Zumba wordt ervaren als een gemakkelijk te leren vorm van fitness. Met elke opzwepende Zumba workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. Daardoor verbrandt u in alle drie de gebieden tegelijk. De verbranding draagt bij aan gewichtsverlies en een mooi gevormd figuur.

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latin muziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypsoen Reggaeton. Maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout.

Lesrooster Zumba

  • Vrijdag 10.00 – 11.00 uur

Omdat deze les wordt gegeven door een docente van buitenaf, valt Zumba Gold niet binnen het abonnement. Kijk hier wat de kosten zijn van het volgen van deze les: mèt abonnement betaalt u slechts een kleine aanvulling en blijft u toch flexibel als u eens van les wilt wisselen.

Meld u direct aan voor een proefles

Probeer Zumba vrijblijvend met een gratis proefles bij Fitplan in Leeuwarden. Eerst persoonlijk kennismaken? U bent welkom voor een kop koffie in onze lounge.

Instructrice

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.