Leefstijladvies op de juiste manier

Onze coaches helpen je graag op het gebied van voeding en bewegen met als inzet een gezondere en fittere versie van jezelf. Hoe, dat lees je hier.

Bravo!

De beweeg- en leefstijladviseur (BeLa) werkt op verschillende gebieden die ik het beste kan beschrijven als de BRAVO-factoren. De BRAVO factoren staan voor bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Op deze gebieden is de BeLa actief en ondersteunt mensen die hierin een positieve verandering willen voor hun gezondheid.

Dit wordt vooral gedaan door het aanbieden van kennis binnen BRAVO factoren, achterhalen waar (on)bewuste handelingen op dit gebied vandaan komen en het positief veranderen van je leefstijl.

Eerlijk over eten

Door de jaren heen zijn er diverse diëten, eetpatronen bedacht en ontstaan waardoor het erg moeilijk wordt om de juiste keuze voor jezelf te maken wat betreft gezonde voeding.

Bij Fitplan hechten we dan ook veel waarde aan wetenschappelijk onderbouwde patronen die erg makkelijk zijn in te passen in je dagelijkse voeding. Deze patronen zijn voornamelijk gebaseerd op vers, onbewerkt en gevarieerd eten. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Rust creëren

Maar ook de factor ontspanning kan niet voor lief worden genomen. Het is niet voor niets dat steeds meer (jongere) mensen kampen met burn-outs en stress gerelateerde klachten. De BeLa is er dan ook voor mensen die meer uit zichzelf willen halen, meer energie willen en deze stress-gerelateerde klachten willen oplossen.

Wat kan Fitplan voor je betekenen?

Wil je naast het sporten alles uit jezelf halen, kennis opdoen over een gezonde leefstijl en meer energie krijgen, dan ben je bij ons op de juiste plek. Het veranderen van gedrag gebeurt niet in één dag, vandaar dat we adviseren om hiervoor zeker zes maanden uit te trekken. We bieden hiervoor twee pakketten aan, ga voor meer informatie naar de pagina Leefstijl coaching op deze website.

Twijfel niet! Ga ervoor!

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak neem dan snel contact met ons op! We beantwoorden graag al je vragen over dit onderwerp.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.