Sabahattin Yucedag

Anoniem

Ik ben vanaf eind oktober onder behandeling geweest bij Janneke. Ze nam me altijd serieus en luisterde aandachtig naar mijn verhalen. We bespraken alles over mijn rugpijn en ze vertelde mij wat er aan de hand was en hoe zij dat wilde verhelpen. De behandelingen, vooral in het begin toen ik veel pijn had, waren super nuttig. Naarmate de pijn minder werd gingen wij meer lichamelijke oefeningen doen en die waren ook zeer effectief.

Naast het manuele behandeling en de oefeningen in het praktijk, gaf Janneke me ook flink wat oefeningen om thuis te doen, zodat ik actief kon participeren in mijn eigen verbeteringsproces. Ze was ook soepel en flexibel in het plannen van de behandelingen. De praktijk was makkelijk te bereiken, voldoende parkeerruimte en van binnen ook ruim genoeg. Er waren goede corona maatregelen genomen waarmee ik me wel veilig voelde.

Hartelijk dank Janneke, je bent een topper, ik ben zeer tevreden met jouw behandeling! Ik zou je zeker aanbevelen als het mij gevraagd wordt.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.