Esther Roorda

Esther teamfoto 2023

esther@fitplan.nl

  • Office manager

Persoonlijk profiel

Na een korte pauze in mijn (werk) leven als o.a. thuiszorgzuster en doktersassistente, belandde ik, als door een wonder, op deze prachtige, gezellige plek genaamd Fitplan met lieve mensen. Kortgezegd, een groot warm bad! Elke keer weer, voelt het als een cadeau hiervan deel te kunnen uitmaken. Het blijft bijzonder om een bijdrage te leveren aan het fysieke en mentale welzijn van anderen. Als office manager ben ik het manusje van alles en de spin in het web voor alle therapeuten en trainers om mij heen.

De liefdevolle aandacht onderling maakt het werk nog mooier en fijner. Naast mijn job ben ik moeder van een prachtige zoon en een evenzo geweldige schoondochter. Samen hebben ze mij het mooiste cadeau in mijn leven bezorgd; een kleinzoon.

Naast mijn werk, hou ik enorm van de natuur en de vele wonderen die hierin te ontdekken zijn, maar bovenal ben ik vooral geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft en heb ik vele cursussen gevolgd om steeds weer zaken anders te kunnen bekijken en te benaderen.

De weg is niet altijd gemakkelijk geweest maar het was het allemaal waard om uiteindelijk op deze prachtige plek te mogen belanden! Ik hoop nog lang deel uit te maken van deze prachtige groep mensen.

Tot ziens bij Fitplan! Esther

Esther foto prive

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.