Maurice Nagel

info@fitplan.nl

  • Fitnesstrainer
  • Personal trainer
  • TRX training
  • Circuittraining

Persoonlijk profiel

Ik woon samen met mijn vrouw, we hebben twee zoons en een hond. In 2004 raakte mijn eerste zoon ernstig gehandicapt door een hersenvliesontsteking en hadden mijn vrouw en ik ineens de zorg voor een ernstig beperkt kind. Hierdoor raakte ikzelf het contact met de buitenwereld kwijt en dit had zijn weerslag op mijn gezondheid. Door regelmatig in de sportschool te trainen en mijn leefstijl kritisch onder de loep te nemen boekte ik goede resultaten, waardoor ik op zeker moment daadwerkelijk weer zekerder, gezonder en optimistischer in het leven kwam te staan.

Sporten en in het bijzonder krachttraining heeft daarom voor mij veel betekenis gekregen de laatste jaren. Door regelmatig (intensief) te bewegen word je je steeds bewuster van je eigen lichaam en leer je het beter kennen. Het heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand en je gezondheid. Bovendien geeft het een voldaan gevoel als je een training voltooid hebt, je kunt je zinnen er beter door verzetten.

Vanwege deze positieve ervaring raakte ik steeds meer geïnteresseerd in fitness en leefstijl en wilde ik er graag meer van weten. Dit gegeven heeft me ertoe aangezet om opleidingen te gaan volgen in het fitnessvak zodat ik andere mensen (die ook een betere kwaliteit van leven wensen) hierbij kan helpen, zoals het mij ook heeft geholpen. Bij Fitplan geef ik nu groepstraining en wie weet wat de toekomst nog brengt.

Naast de krachttraining maak ik regelmatig een wandeling of train ik thuis in mijn thuisgym. Ook kijk ik graag een goede serie, soms een film en geniet ik van het wel en wee in de Formule 1.

Maurice Nagel

Maurice Nagel prive

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.