Tamara Atema

Tamara-teamfoto-2023

info@fitplan.nl

  • Fit-pole instructrice

Persoonlijk profiel

Samen met Amber, Maeike en Anne geef ik Pole fit les aan zowel beginners als gevorderden. Het is fijn om samen te kunnen sparren over de inhoud van de lessen, elkaar te motiveren om te groeien en – bijzonder – om samen trots te zijn op blauwe plekken, schaafwonden en blaren.

Met z’n allen lol en plezier hebben in bewegen staat vooral centraal in onze lessen. Ik ben ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan je motivatie, waardoor je op een positieve manier zowel fysiek als mentaal groeit. En dat we het leuk hebben, kun je vaak op dinsdagavond horen, aan de andere kant van de sportschool… 🙂

Als ik niet op de kop in een paal hang, dan hang ik de zuster uit in de thuiszorg. Ons doel is om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik haal hier veel voldoening uit. Waar ik nog meer heel gelukkig van wordt is, samen met mijn vriend (en de boys) de wereld proeven. En dat bedoel ik letterlijk en figuurlijk. Letterlijk: omdat ik gewoon van gezellig en lekker eten hou en figuurlijk omdat we minimaal één per jaar, het liefst vaker, naar een plek gaan waar we nog nooit zijn geweest.

Tamara

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.