Matts Bruining

Matts teamfoto 2023

matts@fitplan.nl

  • (Medisch) fitnesstrainer
  • Leefstijl coach
  • NSI snowboard instructeur
  • Hardlooptechniek trainer
Afspraak maken met Matts

Persoonlijk profiel

Via mijn Landstede opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid mocht ik stagelopen bij Fitplan in Sneek en Leeuwarden. Inmiddels ben ik onderdeel van het team Fitplan en werk ik afwisselend op beide locaties. Als fitnesstrainer geef ik groepslessen TRX en bootcamp. Zodra het kan trainen we lekker in de buitenlucht. Ik word nog elke dag blij van de gezellige sfeer binnen het team en de manier van werken, waarbij er veel individuele aandacht is voor iedereen.

Ik woon alweer een tijdje in Leeuwarden. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie op stap en stort ik me vol enthousiasme op mijn fitness- en voetbalhobby. Ik ben groot fan van Ajax, zelf voetbal ik bij Zeerobben 1 in Harlingen. Daarnaast ben ik regelmatig actief in de buitenlucht, lekker klimmen of snowboarden bijvoorbeeld.

Groet, Matts!

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.