Jouke Bouius

Jouke-teamfoto-2023

jouke@fitplan.nl

  • Sportmasseur
  • Personal trainer
  • Hardlooptrainer
  • Opleiding CIOS (specialisatie ijs- en watersport)
  • Docent lichamelijke opvoeding
  • Loop/ hersteltrainer
  • Klassieke massagetherapie
  • Segmentale massagetherapie
Afspraak maken met Jouke

Persoonlijk profiel

Bewegen is leven, leven is bewegen, dat is al mijn hele leven een belangrijke slogan geweest. Sport en bewegen is vanaf kinds aan mijn passie. Ik heb vele sporten actief beoefend. De stap om docent lichamelijke opvoeding te worden was dan ook snel gezet. Gezien mijn brede interesse heb ik binnen mijn vakgebied in verschillende functies gewerkt. Denk hierbij aan docent lichamelijke opvoeding, vakleerkracht zwemonderwijs, conditietrainer binnen verschillende sportdisciplines, bewegingstherapeut meervoudig gehandicapten en het geven van lessen op het gebied van loopscholing en bootcamp, het geven van sportmassage, klassieke- en segmentale massage therapie.

Fitplan was voor mij zeker geen onbekende, behandeld door Kim en onderhanden genomen door Ronnie wist ik in welk deskundig nest ik terecht zou gaan komen en na de vraag om iets voor elkaar te kunnen betekenen kon ik direct aan de slag gaan in zowel Sneek als Leeuwarden.

Ik neem een grote rugzak mee op het gebied van bewegen, veelal opgedaan in de praktijk en ondersteund door de opgedane kennis in de theorie, binnen de divers bewegingsdisciplines. Deze kan ik prima gebruiken tijdens mijn behandelingen op het gebied van sportmassages of tijdens de looptrainingen. Daar ligt dan ook mijn passie; kijkend vanuit de bewegende mens iets toevoegen aan welzijn en welbevinden in lengte van dagen!

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de natuur met mijn beste vriend Shadow, een grote zwarte enthousiaste New Foundlander. Zit graag op mijn mountainbike en racefiets en hou er van lange tochten te maken en deze af te sluiten op een mooie plek, met een kampvuurtje en een goed glas wijn. Ben gek op de zee en de bergen, vind het ook heerlijk om op het water te zijn. Gek op fysieke uitdagingen met in mijn achterhoofd; Life is short, play it hard.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Jouke

ps Lees hier een mooie referentie van een tevreden patiënt.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.