Wytse Tiesnitsch

Wytse teamfoto 2023

wytse@fitplan.nl

  • Fysiotherapeut
  • Sportmasseur
  • (Medisch) fitness begeleider
  • Medical taping
  • Dry needling
  • Shockwave
  • Echografie
  • Sport tapen
Afspraak maken met Wytse

Persoonlijk profiel

Het menselijk lichaam, ons lichaam. We bewegen ermee alsof het niks voorstelt. Maar als we nagaan hoe het allemaal werkt, is het eigenlijk best bijzonder. Hoe een gedachte een beweging wordt en wanneer we bijna vallen we zonder na te denken onszelf kunnen opvangen. Door mijn opleiding tot fysiotherapeut, die ik in 2019 heb afgerond, weet ik nu precies hoe dit allemaal werkt in ons lichaam. Dat ik fysiotherapeut wilde worden wist ik nadat ik in 2011 een cursus sportmassage had gevolgd. De stof die daar behandeld werd, daar wilde ik meer van weten!

Het samenwerken met mensen en wat hierbij komt kijken, daar was ik al goed bekend mee. Jarenlang ben ik trainer/ coach geweest in de turnwereld. Het is geweldig om een lach op het gezicht van een sporter te zien bij het leren van iets nieuws. Dat ik daar aan bij kan dragen geeft mij veel voldoening. Deze zelfde voldoening ervaar ik ook als fysiotherapeut wanneer ik mensen kan helpen bij het verbeteren van hun klachten.

Wij zijn gemaakt om te bewegen en dit doe ik zelf ook graag. Voor de ontspanning ben ik het liefst aan het sporten. Turnen en hardlopen komen hierbij het vaakst aan bod. Hiernaast zoek ik graag de natuur op met ons gezin, om lekker uit te waaien en te genieten van elkaar.

Mocht u klachten ervaren aan het lichaam, dan help ik u graag! Kom gerust eens langs dan kijken we samen naar de situatie en naar de best mogelijke oplossing. Spreekt u hierbij graag Fries? Best genoch!

Tot ziens bij Fitplan, Wytse

ps Lees hier een mooie referentie van een tevreden patiënt.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.