Mariëlle Gielen

Mariëlle teamfoto 2023

marielle@bekkenfysiotherapie-friesland.nl

  • Master Bekkenfysiotherapeute
  • Fysiotherapeute
  • Docente ZwangerFit ®

Persoonlijk profiel

In april 2014 heb ik de stap gezet om mijn eigen praktijk als bekkenfysiotherapeut te starten vanuit Franeker, Leeuwarden en Sneek. Op de twee laatste locaties werk ik met veel plezier samen met de collega’s van Fitplan.

Het mooie aan mijn specialisatie bekken- en kinderbekkenfysiotherapeut vind ik dat het een heel dynamische, uitdagende en zeer boeiende richting is binnen de fysiotherapie. Met veel aandacht, zorgvuldigheid en plezier werk ik met patiënten van jong tot oud aan het herwinnen van de kwaliteit van leven die als gevolg van de klachten in het bekken- en bekkenbodemgebied verstoord zijn geraakt. Mijn eigen kwaliteit van leven hou ik goed in het bijzijn van mijn man en drie kinderen, lieve vrienden en familie. Die tijd breng ik graag actief door op de camping, op het water of in de bergen.

Ga voor een verdere kennismaking naar Bekkenfysiotherapie-friesland.nl

Mariëlle

Marielle foto prive

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.