Fitplan: Sportschool in Leeuwarden & gespecialiseerd in Fysio.

Fitplan te Leeuwarden

Professionals in fitness, coaching en fysiotherapie

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! U zult dit merken aan ons enthousiaste team, de persoonlijke benadering, de kleinschaligheid binnen ons centrum, de korte lijnen met andere zorgverleners, óók buiten ons centrum, en het hoge kennisniveau van onze medewerkers.

Wij garanderen dat wij ons qua begeleiding positief onderscheiden ten opzichte van reguliere sportcentra. Uiteraard moet u dit zelf ervaren. Om die reden bieden wij de laagdrempelige proefmaand; voor een zeer laag, eenmalig bedrag kunt u onbeperkt sfeer komen proeven, lessen proberen en de fitnessbegeleiding testen. U mag in de maand zelfs dagelijks komen als u wilt! Graag zelfs, want dan voelt u binnen no time de gezelligheid, de gemoedelijke sfeer en de betrokkenheid van alle medewerkers. Dik, dun, jong, oud…. iedereen voelt zich welkom bij ons.

Komt u gerust langs voor informatie of een bakje koffie, wij staan u graag te woord. Wilt u zeker zijn dat we tijd hebben voor een uitgebreide rondleiding? Bel of mail dan vooraf even, dan is er altijd wat mogelijk!

In ons Sport-medisch centrum vindt u alles op het gebied van fitness, coaching en fysiotherapie. U kunt terecht voor groepslessen zoals spinning, Zumba en Pilates, maar ook voor algemene fitness, personal training en sportmassage. Binnen de fysiotherapie bieden we een aantal specialisaties waaronder manuele therapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en medisch trainen.

Notificaties

Op dit moment geen actualiteiten.

Actuele berichten

Overgewicht of diabetes?

12 december 2018

Volg dan ‘Fit in Vorm’ en wordt 6 maanden multi-disciplinair begeleid op het gebied van sporten, voeding en coaching. Start februari 2019! Dit programma wordt georganiseerd door Fitplan samen met een diëtiste en coach.

Lees verder

Ontstressen met Mindfulness

11 december 2018
Leven in het hier en nu Iedereen kent het wel: in de dagelijkse hectiek waarbij je op de automatische piloot aan het leven bent, je rent van afspraak naar afspraak zonder bewust te zijn van het moment zelf. Mindfulness is...
Lees verder
Shockwave elleboog

Shockwave therapie Leeuwarden

15 oktober 2018

Veel mensen hebben last van een tenniselleboog, hielspoor, achillespees, kniepees of schouderverkalking en hebben al diverse behandelmethoden geprobeerd maar blijven klachten houden. Shockwave is vaak een uitkomst.

Lees verder

Proefmaand sporten?

Ter kennis making met ons sportcentrum, nu een maand lang onbeperkt sporten. Probeer het vrijblijvend!

Yoga

BLESSURE? Wij helpen u er graag vanaf!