Fitplan: Sportschool in Leeuwarden & gespecialiseerd in Fysio.

Fitplan te Leeuwarden

Professionals in (medische) fitness, coaching en fysiotherapie

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! U zult dit merken aan ons enthousiaste team, de persoonlijke benadering, de kleinschaligheid binnen ons centrum, de korte lijnen met andere zorgverleners, óók buiten ons centrum, en het hoge kennisniveau van onze medewerkers.

Wij garanderen dat wij ons qua begeleiding positief onderscheiden ten opzichte van reguliere sportcentra. Uiteraard moet u dit zelf ervaren. Om die reden bieden wij de laagdrempelige proefmaand; voor een zeer laag, eenmalig bedrag kunt u onbeperkt sfeer komen proeven, lessen proberen en de fitnessbegeleiding testen. U mag in de maand zelfs dagelijks komen als u wilt! Graag zelfs, want dan voelt u binnen no time de gezelligheid, de gemoedelijke sfeert en de betrokkenheid van alle medewerkers. Dik, dun, jong, oud…. iedereen voelt zich welkom bij ons.

Komt u gerust langs voor informatie of een bakje koffie, wij staan u graag te woord. Wilt u zeker zijn dat we tijd hebben voor een uitgebreide rondleiding? Bel of mail dan vooraf even, dan is er altijd wat mogelijk!

In ons Sport-medisch centrum vindt u alles op het gebied van fitness, coaching en fysiotherapie. U kunt terecht voor groepslessen zoals spinning, Zumba en Pilates, maar ook voor algemene fitness, personal training en sportmassage. Binnen de fysiotherapie bieden we een aantal specialisaties waaronder manuele therapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en medisch trainen.

Vrijdag 29 juni geen Zumba!!!

Actuele berichten

Slapen is geen geringe kunst: je moet er de hele dag voor wakker blijven

25 juni 2018
Waarom is slaap zo belangrijk? Hoeveel invloed heeft voldoende en goede slaap op je dagelijkse leven? Wat kun je doen om beter in slaap te komen en beter te slapen? Hoeveel slaap heb je nou eigenlijk nodig? En wat zijn...
Lees verder

Techniektraining hardlopen

23 april 2018
Hardlopen is op dit moment helemaal in. En dat is mooi. Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen gaan hardlopen. Naast dat je er fit van wordt, heb je er ook weinig materiaal voor nodig. Je kunt het overal doen....
Lees verder
Fitplan Leeuwarden

Zomerrooster 2018

25 juli 2017

Het zomerrooster loopt van week 29 t/m week 36 (17 juli t/m 9 september). Lees hier over onze gewijzigde openingstijden en lesrooster voor de groepslessen Circuit, Spinning, Pilates, Fit-Kracht, Fit-Balans en Tacoyo.

Lees verder

Proefmaand sporten?

Ter kennis making met ons sportcentrum, nu een maand lang onbeperkt sporten. Probeer het vrijblijvend!

Yoga

BLESSURE? Wij helpen u er graag vanaf!