Fitplan: Sportschool in Leeuwarden & gespecialiseerd in Fysio.

Fitplan te Leeuwarden

Professionals in fitness, coaching en fysiotherapie

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! U zult dit merken aan ons enthousiaste team, de persoonlijke benadering, de kleinschaligheid binnen ons centrum, de korte lijnen met andere zorgverleners, óók buiten ons centrum, en het hoge kennisniveau van onze medewerkers.

Wij garanderen dat wij ons qua begeleiding positief onderscheiden ten opzichte van reguliere sportcentra. Uiteraard moet u dit zelf ervaren. Om die reden bieden wij de laagdrempelige proefmaand; voor een zeer laag, eenmalig bedrag kunt u onbeperkt sfeer komen proeven, lessen proberen en de fitnessbegeleiding testen. U mag in de maand zelfs dagelijks komen als u wilt! Graag zelfs, want dan voelt u binnen no time de gezelligheid, de gemoedelijke sfeer en de betrokkenheid van alle medewerkers. Dik, dun, jong, oud…. iedereen voelt zich welkom bij ons.

Komt u gerust langs voor informatie of een bakje koffie, wij staan u graag te woord. Wilt u zeker zijn dat we tijd hebben voor een uitgebreide rondleiding? Bel of mail dan vooraf even, dan is er altijd wat mogelijk!

In ons Sport-medisch centrum vindt u alles op het gebied van fitness, coaching en fysiotherapie. U kunt terecht voor groepslessen zoals spinning, Zumba en Pilates, maar ook voor algemene fitness, personal training en sportmassage. Binnen de fysiotherapie bieden we een aantal specialisaties waaronder manuele therapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en medisch trainen.

Gewijzigde openingstijden

In verband met de komende feestdagen zijn wij een aantal dagen gesloten dit voorjaar. Lees verder >

Actuele berichten

Fitplan Leeuwarden

Gewijzigde openingstijden

8 april 2019

In verband met de komende feestdagen zijn wij een aantal dagen gesloten dit voorjaar.

Lees verder

Blog: zet jezelf meer in het zonnetje!

21 maart 2019

Gelukkig, we hebben de eerste zonnestralen mogen begroeten! Het advies? Trek er op uit, ga naar buiten en zet jezelf wat meer in het zonnetje. Waarom? Daar krijg je in deze blog antwoord op.

Lees verder

Blog over de risico’s van te weinig eten

5 maart 2019

Het nieuws staat vol met berichten over minder eten, minder suiker, minder vet en minder vlees. Logisch als je weet dat veel Nederlanders last van overgewicht hebben. In deze blog aandacht voor de lichamelijke gevolgen van crash diëten en consuminderen.

Lees verder

Proefmaand sporten?

Ter kennis making met ons sportcentrum, nu een maand lang onbeperkt sporten. Probeer het vrijblijvend!

Yoga

BLESSURE? Wij helpen u er graag vanaf!