Fitplan: Sportschool in Leeuwarden & gespecialiseerd in Fysio.

Fitplan te Leeuwarden

Professionals in (medische) fitness, coaching en fysiotherapie

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! U zult dit merken aan ons enthousiaste team, de persoonlijke benadering, de kleinschaligheid binnen ons centrum, de korte lijnen met andere zorgverleners, óók buiten ons centrum, en het hoge kennisniveau van onze medewerkers.

Wij garanderen dat wij ons qua begeleiding positief onderscheiden ten opzichte van reguliere sportcentra. Uiteraard moet u dit zelf ervaren. Om die reden bieden wij de laagdrempelige proefmaand; voor een zeer laag, eenmalig bedrag kunt u onbeperkt sfeer komen proeven, lessen proberen en de fitnessbegeleiding testen. U mag in de maand zelfs dagelijks komen als u wilt! Graag zelfs, want dan voelt u binnen no time de gezelligheid, de gemoedelijke sfeer en de betrokkenheid van alle medewerkers. Dik, dun, jong, oud…. iedereen voelt zich welkom bij ons.

Komt u gerust langs voor informatie of een bakje koffie, wij staan u graag te woord. Wilt u zeker zijn dat we tijd hebben voor een uitgebreide rondleiding? Bel of mail dan vooraf even, dan is er altijd wat mogelijk!

In ons Sport-medisch centrum vindt u alles op het gebied van fitness, coaching en fysiotherapie. U kunt terecht voor groepslessen zoals spinning, Zumba en Pilates, maar ook voor algemene fitness, personal training en sportmassage. Binnen de fysiotherapie bieden we een aantal specialisaties waaronder manuele therapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en medisch trainen.

Notificaties

Op dit moment geen actualiteiten.

Actuele berichten

Proefmaand sporten

Gewijzigde openingstijden

2 november 2018

Lees hier onze gewijzigde openingstijden rond de feestdagen dit najaar.

Lees verder

Slim besparen op je zorgkosten?

26 oktober 2018

Zoals jullie weten is er op het moment veel te doen rondom de zorgverzekeraars en de zorgkosten. Elk jaar is het weer wikken en wegen wat de beste keuze is voor wat betreft het aanvullend pakket. Vooral...
Lees verder
Shockwave elleboog

Shockwave therapie Leeuwarden

15 oktober 2018

Veel mensen hebben last van een tenniselleboog, hielspoor, achillespees, kniepees of schouderverkalking en hebben al diverse behandelmethoden geprobeerd maar blijven klachten houden. Shockwave is vaak een uitkomst.

Lees verder

Proefmaand sporten?

Ter kennis making met ons sportcentrum, nu een maand lang onbeperkt sporten. Probeer het vrijblijvend!

Yoga

BLESSURE? Wij helpen u er graag vanaf!