• Gratis proefles TRX training
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak

TRX training Outdoor

Bij TRX training wordt gebruik gemaakt Suspension Trainers. De Suspension Trainer wordt opgehangen aan een ankerpunt, waarna er meteen beginnen kan worden met trainen. De suspension trainer is een erg mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om oefeningen uit te voeren.

Er zijn enorm veel verschillende oefeningen, variaties en combinaties mogelijk. Er zijn zo veel verschillende oefeningen, variaties en combinaties dat er bijna geen einde aan de mogelijkheden komt waarop een TRX ingezet kan worden om de klant te helpen met het bereiken van hun doelen.

*** van 1 april tot 1 oktober OUTDOOR*** Zorg voor buitenschoenen en buitenkleding!

Direct reserveren Gratis proefles Proefmaand sporten

Anoniem

Na een proefmaand sporten bij Fitplan Sport-Medisch Centrum te Leeuwarden heb ik gekozen voor deze sportschool vanwege de vriendelijke en deskundige begeleiding die altijd aanwezig is in de fitnesszaal, de kleinschaligheid van het centrum en de ontspannen sfeer.

Verder spreekt mij het ruime aanbod aan groepslessen en activiteiten, waarbij anti-stress centraal staat, erg aan in deze tijd van presteren en succesvol zijn.

Het team van Fitplan toont zich zeer betrokken bij zijn sporters!

Enthousiaste dertiger - Sporten om fysiek en mentaal in balans te blijven

Word stabieler en sterker met TRX training!

Hoe zwaar de oefening wordt bepaald de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen. Hierdoor voegt u meer of minder weerstand toe en heeft u zelf de controle over hoe hoog u de lat legt met elke oefening.

De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven.

Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig.

De TRX Suspension Trainer:

  1. Zorgt voor een snelle en effectieve total-body work-out
  2. Verhoogd spieruithoudingsvermogen
  3. Is nuttig voor mensen van alle trainings niveau‘s (van topsporters tot senioren)

Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines en stimuleert het de samenwerking van spieren in het hele lichaam.

TRX wordt onder meer gebruikt door trainers, atleten en het Amerikaanse leger. Duizenden mensen van alle fitness levels trainen nu met TRX: van mensen die zich gewoon goed willen voelen en er goed uit willen zien tot sommige van de meest atleten.

Meld je aan voor een gratis proefles

Ter kennismaking met de TRX training bieden wij u een gratis proefles aan. Probeer het vrijblijvend!

Lesrooster TRX training

  • Maandag 19.00 – 19.30 uur in Leeuwarden

*** Van 1 april – 1 oktober bij mooi weer buiten***

Zorg dan voor buitenschoenen en buitenkleding!

Instructeur

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.