• Professionele begeleiding
 • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
 • Eerlijk en resultaatgericht advies

8-weeks personal coaching programma

Bij Fitplan vinden we het welzijn van onze leden ontzettend belangrijk. Om op gezonde wijze een plattere buik, strakkere benen, billen en armen te krijgen en te leren hoe je dit ook kunt behouden is vaak een extra stap nodig. Daarom introduceren we een gloednieuw 8-weeks coaching programma. Ontworpen door een ervaren leefstijl-coach om jou persoonlijk te begeleiden naar een fittere, gezondere en vitalere levensstijl. Ongeacht je leeftijd of fitnessniveau, iedereen is welkom. Goed om te weten; je kunt op ieder moment instromen. Het programma van 8 weken is ontnuchterend, praktisch en juist daardoor heel effectief.

Nieuw bij Fitplan of nog vragen vooraf; maak gerust een telefonische afspraak, zo kunnen we de verwachtingen over en weer afstemmen. Reeds bekend met ons programma en klaar om te starten, dan kun je direct de intake inplannen.

Telefonische afspraak Intake inplannen

Inhoud van het programma

Met dit programma willen we samen een goede eerste stap zetten. Jou de handvaten aanreiken waarmee je zelf verder kunt op weg naar een gezonde levenswijze. Uiteraard steeds met onze hulp als extra motivatie.

Het coaching programma richt zich op het verliezen van ongezond vet, het opbouwen van functionele spiermassa en weerbaarheid en een beter begrip van energiemanagement in je leefstijl. Daarom gaan we deelnemers zowel fysiek als online coachen op de volgende onderdelen:

 • Progressieve krachttraining
 • Korte intervaltraining
 • Persoonlijke voedingsbegeleiding
 • Stressmanagement

Hieronder lees je meer over het programma en natuurlijk staan we graag voor je klaar in het geval van vragen.

Wat kun je verwachten?

Persoonlijke intake: Onze coach start je personal coaching reis met een intake van een uur. Vooraf heb je de nodige informatie ontvangen en dien je enkele vragenlijsten in te vullen. Samen bespreken jullie jouw doelen en wordt jouw persoonlijke beweegplan uiteengezet in de fitnesszaal.

Krachtoefeningen: Zonder kracht geen levenskracht. Effectieve krachttraining zorgt niet alleen voor sterke functionele spieren, maar ook voor sterkere botten. Bovendien kan het helpen diabetes beter onder controle te krijgen en zo nog vele andere klachten en aandoeningen. Tijdens de intake krijg je individueel vijf krachtoefeningen aangeleerd die je in onze fitnesszaal kunt uitvoeren (evt. kan dit ook thuis, maar in een sportschool heeft duidelijk de voorkeur). De coach zorgt ervoor dat je ze perfect onder de knie krijgt.

Zelfstandig trainen: Na de intake kun je zelfstandig één tot twee keer per week trainen. In de sportschool is het meest effectief. Onze leefstijl-coach geeft je alle benodigde tools en begeleiding om effectief en veilig te trainen. Ook word je aangemoedigd om regelmatig te wandelen en korte intervaltrainingen te doen.

Digitaal platform: Je krijgt toegang tot ons exclusieve digitale platform, waarin wekelijks een nieuw stappenplan voor je klaarstaat. Hierin behandelen we alle essentiële aspecten van een vitaal en gezond leven, ongeacht je leeftijd. Denk aan voeding, beweging (inclusief wandelen) en stressmanagement.

Onbeperkte ondersteuning: Gedurende de 8 weken van het programma kun je via e-mail altijd bij onze vitaliteitscoach terecht voor onbeperkte ondersteuning. De coach helpt je om je doelen praktisch en effectief te bereiken. Dit is een niet te onderschatten onderdeel van het programma en houdt je verantwoordelijk voor de nodige acties die je moet uitvoeren om je doelstellingen te behalen.

Persoonlijke coaching: Om de week heb je een fysieke afspraak bij Fitplan van een uur met je coach, waarin jullie dieper ingaan op je houding, uitvoering, voeding en stressmanagement. De coach staat aan je zijde om je te motiveren en te begeleiden.

Eindmeting en evaluatie: Na 8 weken volgt een eindmeting en een uitgebreide evaluatie. Samen kijken jullie naar je behaalde resultaten en stellen jullie een plan op voor de toekomst.

Voor wie is het programma bedoeld?

Iedereen kan meedoen, ongeacht je leeftijd of het fitnessniveau. Het personal coaching programma is ook zeker niet alleen voor nieuwe leden. Trouwe klanten die zoeken naar mogelijkheden om hun fitnessroutine te vernieuwen en die gerichter willen werken aan een gezond en vitaal leven zijn eveneens welkom.

Mogelijk beweeg je al genoeg, let je op je voeding en weet je stress prima voor jezelf te herkennen, maar worstel je toch met zaken als overgewicht, te hoge bloedsuikerwaarden of vermoeidheid. Ook voor die mensen is dit programma geschikt.

De prijs voor het 8-weekse personal coaching programma bedraagt in totaal € 499,- (incl. btw).

Dit is wat je krijgt

 • Voorbereiding vooraf door deelnemer, toegang tot portaal.
 • Aanvullende intake van 60 minuten, meten lichaamssamenstelling, start beweegplan.
 • 5 coachingssessies van 60 minuten.
 • Onbeperkte digitale ondersteuning van je personal trainer / leefstijlcoach.
 • Onbeperkt toegang tot exclusief digitaal platform met wekelijks aangeboden stappenplan.
 • Eindevaluatie en eindmeting > vervolgplan.

De coach adviseert om je beweegplan deels thuis uit te voeren maar de krachttraining bij voorkeur in de sportschool te doen. De leefstijlcoach / personal trainer zal een en ander afstemmen met de trainers in de zaal, zodat deze zich ook over je kunnen ontfermen. Weliswaar niet individueel, maar zeker vertrouwd! Kom je bij ons sporten in de zaal, dan kan dat tegen een gereduceerd tarief. Na afloop van het programma zit je nergens aan vast.

Ons programma richt zich niet alleen op het verbeteren van je fysieke gezondheid, maar ook op het opbouwen van veerkracht en het begrijpen van de juiste energiemanagementprincipes voor een duurzame levensstijl. Met persoonlijke coaching ben je verzekerd van individuele aandacht en begeleiding, waardoor je doelen effectief worden aangepakt.

Vrijblijvende kennismaking

Wacht niet langer! Laten we samen aan de slag gaan en ontdekken hoe fitness, voeding en stressmanagement hand in hand gaan voor een gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste telefonische kennismaking in te plannen.

Zo kunnen we kijken of er een klik is en de onderlinge verwachtingen afstemmen. Genoeg info over dit programma? Dan kun je natuurlijk ook direct online de intake inplannen.

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak, maar heb je eerst nog wat vragen, vul dan het formulier hieronder in.

Meer informatie

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Coaching bij Fitplan

Ons Sport-medisch centrum heeft verschillende coaching programma’s. Of je nu je leefstijl wilt verbeteren, fysiek en mentaal beter in balans wilt komen of gecoacht wilt worden naar persoonlijke doelen die voor jou belangrijk zijn; team Fitplan kan je daarbij helpen. Je leest er hier meer over.

Jouw personal coach

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.