Frisse start voor een gezonder 2024

Wat is er beter dan om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse start voor jouw gezondheid? Daarom presenteren wij met trots ons gloednieuwe voedingsprogramma, ontworpen om jou te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Het programma duurt 12 weken en je kunt het als upgrade van je bestaande abonnement bij Fitplan afnemen.

Waarom kiezen voor ons voedingsprogramma?

Bij ons draait het om jouw welzijn. Geen diëten, geen strenge regels. Wij bieden vanaf januari 2024 een holistische benadering van voeding aan, waarin genieten en resultaten hand in hand gaan.

Ontdek de 5 stappen naar succes

 1. Online anamnese
  Start jouw reis met een gedetailleerde online anamnese. Hier begint de reis naar een gezondere levensstijl die niet draait om ontberingen, maar om genieten en balans.
 2. Eerste fysieke afspraak
  Maak persoonlijk kennis tijdens onze eerste ontmoeting. Je coach legt het programma uit, beantwoordt jouw vragen en zorgt ervoor dat je volledig voorbereid bent op de reis die voor je ligt. Omdat we bij Fitplan weten hoe belangrijk een persoonlijk beweegprogramma is, kijkt je coach ook naar je huidige beweegprogramma en past deze indien nodig aan. Elke volgende maand heb je opnieuw fysiek contact met je coach in ons centrum. Deze afspraak kun je eenvoudig zelf inplannen.
 3. Wekelijkse voedingswijsheid via het online stappenplan
  Vanaf dag één tot en met de twaalfde week ontvang je wekelijks waardevolle informatie en praktische opdrachten via ons online stappenplan. Een gestructureerde aanpak voor blijvende resultaten, waarin gedragsverandering t.o.v. voeding centraal komt te staan en een gezondere relatie met voeding het doel is. Alleen dan kan het gezonde gewicht ook behouden worden.
 4. Onbeperkte vragen via email
  Heb je vragen? Stel ze gerust! Het programma biedt onbeperkte mogelijkheden om vragen te stellen aan je coach om zo gebruik te maken van ondersteuning wanneer je het nodig hebt.
 5. Na die 12 weken
  Na twaalf weken heb je niet alleen je lichaam zien veranderen. Je hebt ook voldoende kennis opgedaan en een mooie basis gelegd voor een duurzame gedragsverandering.

Voeding(sgedrag) bepaalt voor een groot deel jouw gezondheid. Helaas maakt de overvloed aan informatie op dit gebied het vaak onnodig moeilijk om een gezonde langdurige relatie met voeding op te bouwen. Het programma, geleid door een ervaren voedingscoach, vraagt slechts dat je de volle verantwoording neemt voor de opdrachten in het programma die nodig zijn om een gezond gewicht te bereiken. Juist dit gevoel van verantwoording nemen creëert snellere resultaten dan programma’s die dit niet vragen.

Fysieke voordelen

 • Gewichtsbeheersing: Leer gezonde eetgewoonten die niet draaien om restricties maar om balans, waardoor je op een duurzame manier je gewicht kunt beheersen.
 • Energieniveau verhogen: Ontdek voedingsmiddelen die je energie geven en leer hoe je jouw voeding kunt aanpassen om vermoeidheid te verminderen en vitaliteit te verhogen.
 • Lichamelijke gezondheid optimaliseren: Verbeter jouw algehele gezondheid door de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, wat kan bijdragen aan een betere spijsvertering, een sterker immuunsysteem en meer.
 • Gemoedstoestand en emotioneel evenwicht: Ontdek de invloed van voeding op jouw gemoedstoestand en leer hoe je voedingskeuzes kunt maken die bijdragen aan emotioneel welzijn.
 • Zelfvertrouwen verbeteren: Bereik jouw gezondheidsdoelen en ervaar een positieve transformatie in jouw lichaam, wat kan leiden tot een toename van zelfvertrouwen.

Mentale voordelen van het programma

 • Bewustwording en mindful eten: Ontwikkel bewustzijn rondom jouw eetgewoonten en leer mindful te eten, wat kan helpen bij het verminderen van emotioneel eten.
 • Stressmanagement: Leer hoe voeding invloed heeft op stress en ontwikkel strategieën om stress te verminderen door middel van gezonde voedingskeuzes.
 • Positieve relatie met voeding: Creëer een positieve relatie met voeding en ontwikkel een gezonde mindset ten opzichte van eten, los van strikte diëten of schuldgevoelens.
 • Focus en concentratie verbeteren: Ervaar een toename van focus en concentratie door voedingsmiddelen te kiezen die de hersenfunctie ondersteunen.

Zelfreflectie en groei

Het programma moedigt zelfreflectie aan, wat kan leiden tot persoonlijke groei en een beter begrip van de relatie tussen voeding en levensstijl. Dit 12-weekse voedingsprogramma is niet alleen gericht op fysieke transformatie, maar ook op het bevorderen van een positieve en gezonde mindset voor een algehele welzijnsverbetering.

Start jouw reis naar gezondheid vandaag!

Upgrade nu je abonnement. De upgrade geldt voor minimaal 3 maanden, omdat in kortere tijd een gedragsverandering onmogelijk is. Je abonnement upgraden is mogelijk in het eerste kwartaal van het jaar en kost slechts € 65,- (incl. btw) per maand extra. Aanmelden kan eenvoudig door een kort bericht naar info@fitplan.nl te sturen.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en 2024 jouw jaar van welzijn en gezondheid te maken!

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.