Vergoeding fysiotherapie

Belangrijke info over zorgverzekeraars

Ook voor 2022 hebben wij besloten geen contracten te tekenen met zorgverzekeraars die twijfelachtige eisen stellen, waardoor wij niet de kwaliteit van zorg kunnen leveren die wij zo belangrijk vinden.

Voor 2022 hebben wij wél contracten getekend met:

  • De Friesland
  • Achmea (incl. Avéro Achmea, FBTO, Interpolis, One Underwriting Health B.V., Zilveren Kruis Achmea)
  • DSW (incl. Stad Holland, In Twente en SZVK)
  • ASR (De Amersfoortse, Ditzo)
  • ONVZ (incl. PNOzorg, VvAA), hier kan Fitplan rechtstreeks en zonder kosten namens de patiënt declareren.
Fitplan contractkaart zorgverzekeraars 2022

Wat betekent dit voor u?

Indien u voor 2022 voor één van deze zorgverzekeringen of de ONVZ heeft gekozen, betekent dit voor u als patiënt dat wij de kosten voor een behandeling rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen indienen. U krijgt dan, afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering, de kosten vergoed.

Kiest u voor een zorgverzekeraar met wie wij géén contract hebben getekend, dan krijgt u de rekening eerst zelf, die u vervolgens aan ons dient te betalen. Dit kunt u pinnen, contant betalen of overmaken. Vervolgens kunt u zelf de kosten van de behandeling bij uw verzekeraar declareren. U krijgt dan, ook hierbij afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering, een deel van de kosten vergoed.

Heeft u een restitutiepolis, dan betekent dit dat u vrij bent om de behandelaar te kiezen die u wenst. U krijgt dan meestal 100% vergoed. Wij raden u aan om u goed te laten informeren door uw eigen zorgverzekeraar! Denk bij adviezen van uw zorgverzekeraar wel kritisch na of het daadwerkelijk voor ù het beste advies is of dat het gegeven advies vooral de goedkoopste voor hunzelf is..

Mocht u vragen aan ons hebben dan beantwoorden we die graag.

Team Fitplan.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?