Informatie vergoeding fysiotherapie

Belangrijke info over zorgverzekeraars

Sinds dit jaar hebben wij besloten geen contracten meer te tekenen met zorgverzekeraars die twijfelachtige eisen stellen, waardoor wij niet de kwaliteit van zorg kunnen leveren die wij zo belangrijk vinden.

Voor 2019 hebben wij wél contracten getekend met:

  • De Friesland
  • ASR (incl. De Amersfoortse, Ditzo)
  • DSW (incl. Stad Holland, In Twente)
  • ONVZ (incl. PNO, VvAA)

Wat betekent dit voor u?

Indien u in 2019 voor één van deze zorgverzekeringen heeft gekozen, betekent dit voor u als patiënt dat wij de kosten voor een behandeling rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen indienen. U krijgt dan, afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering, de kosten vergoed.

Kiest u voor een zorgverzekeraar met wie wij géén contract hebben getekend, dan krijgt u de rekening eerst zelf, die u vervolgens aan ons dient te betalen. Dit kunt u pinnen, contant betalen of overmaken. Vervolgens kunt u zelf de kosten van de behandeling bij uw verzekeraar declareren. U krijgt dan, ook hierbij afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering, een deel van de kosten vergoed.

Heeft u een restitutiepolis, dan betekent dit dat u vrij bent om de behandelaar te kiezen die u wenst. U krijgt dan 100% vergoed (o.a. Ohra, Delta Lloyd, IAK). Wij raden u aan om u goed te laten informeren door uw eigen zorgverzekeraar!

Mocht u vragen aan ons hebben dan beantwoorden we die graag.

Team Fitplan.

Afspraak maken