• Gratis proefles Fit-balans
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak

Fit-balans

In deze groepsles worden verschillende bewegingen en oefeningen gecombineerd vanuit Pilates, Yoga en Tai-chi.

De dynamische, nieuwe technieken met traditionele, oosterse disciplines komen samen.

Gratis proefles Proefmaand sporten

Fitplan is kleinschalig waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. De ongedwongen sfeer en de gezelligheid maakt sporten bij Fitplan zo leuk! Er is naast het sporten altijd ruimte voor een praatje en een kop koffie aan de bar.

Marijke de Vries - Sporten om fit te blijven

Blijf in ‘balans’ met Fit-balans

Het draait om het verbeteren van de houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht. U bouwt flexibiliteit en kracht op en krijgt een gevoel van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische work-out die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Fit-balans is geen conditionele training, dus u hoeft niet over een basisconditie te beschikken om mee te doen met deze les. De oefeningen kunnen op verschillende manieren uitgevoerd worden, van eenvoudig tot moeilijk, waardoor het altijd aansluit bij uw niveau.

Lesrooster voor Fit-balans

  • Tijdelijk uit het rooster – excuses!

Instructrice

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?