Patricia Dalhuijsen

Patricia teamfoto

info@fitplan.nl

  • Instructrice groepslessen

Persoonlijk profiel

Iedereen heeft wel iéts wat hij of zij leuk vindt, dat is waar ik altijd aan denk als ik nieuwe sporters mag verwelkomen. Het is alleen de kunst om samen uit te vogelen wat het beste past.

Mijn naam is Patricia. Ik ben destijds groepsles gaan geven naast mijn baan als baliemedewerker en schoonheidsspecialiste. Omdat ik merkte dat ik er plezier in had om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar wat ze leuk vinden in deze gezonde tak van vrijetijdsbesteding, besloot ik meer verschillende soorten lessen te gaan geven. Want, mensen een goed gevoel geven, dat is waar mijn hart ligt.

Ik streef dan ook naar het geven van een fijne les met een gezonden dosis persoonlijke aandacht en betrokkenheid waarbij een lach (of zelfs een traan) niet ontbreekt. Ik houd in mijn lessen rekening met ervaring en kunnen, dus mocht iemand blessures of kwetsuren hebben, meld het gerust even, dan heb ik tijdens de les vaak snel een alternatieve oefening.

Kortom, voor iedereen is er wat wils! Ben je nog niet helemaal overtuigd, of wil je eerst nog wat extra informatie, neem gerust contact op of vraag een proefles. Je bent van harte welkom bij een van mijn groepslessen!

Sportieve groet, Patricia

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.