Fit-kracht - Fitplan Leeuwarden

Fit-kracht

Fitplan Leeuwarden

Bodypump & Callanetics voor jong en oud!

Fit-kracht is een combinatie van Bodypump en Callanetics

Bodypump is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Tijdens deze workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtfitness, zoals squats, presses, lifts en curls. Het doel van Bodypump is het verbeteren van de kracht en het uithoudingsvermogen van de belangrijkste spiergroepen en daardoor het verbranden van calorieën.

Bij Callanetics worden spierverstevigende oefeningen gedaan zonder toestellen. Door middel van kleine bewegingen en veel herhalingen wordt aan versteviging van de spieren gewerkt. Omdat het een vrij rustige maar wel intensieve training is, is callanetics bijzonder geschikt voor mensen met klachten of mensen die herstellen van een blessure. Callanetics is een low impact-les. Low impact betekent dat er in de les niet wordt gesprongen. Zowel beginners als gevorderden kunnen dus meedoen, terwijl toch iedereen op eigen niveau kan trainen. Callanetics biedt een wekelijks variërend programma van grondoefeningen, gericht op spierversteviging van de bekende probleemgebieden: buik, billen en benen. Als belangrijkste doel heeft Callanetics dan ook figuurcorrectie.

Meld je direct aan voor een gratis proefles

Ter kennismaking met Fit-kracht bieden wij u een gratis proefles aan. Probeer het vrijblijvend!
Direct aanmelden? Vul dan hier het formulier in. U zit nergens aan vast en kunt na de proefles besluiten of Fit-kracht bij u past. Eerst persoonlijk kennismaken? Kom gerust langs voor een bakje koffie, wij staan u graag te woord.

Lesrooster voor Fit-kracht

Maandag       19.00 – 20.00 uur