Harry Jurres

Anoniem

In de weken dat ik in behandeling ben bij Wytse heb ik alleen maar positieve ervaringen met hem. Wytse analyseert, vraagt door en komt met verschillende benaderingen die steeds met mij worden geëvalueerd. Uit zijn benadering, uitleg en behandeling blijkt dat Wytse kennis en kunde goed weet in te zetten. Als gevolg hiervan maak ik zeker progressie bij het verminderen van mijn fysieke klachten.

Daarnaast kwam Wytse mij vanaf het begin af aan over als een vertrouwenwekkende en prettige persoon. In openheid, persoonlijke belangstelling en humor ontstond al gauw een sfeer waarin ik me vertrouwd voelde en me graag door hem liet behandelen. De behandelingen zijn nog niet afgerond, maar ik heb er vertrouwen in dat hij, samen met mij, het beste resultaat weet te behalen.

Hartelijke groet, Harry

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.