Henriette Moerkerk-Vreeken

Henriette Moerkerk-Vreeken referentie

Sinds half april volg ik leefstijl coaching. Ik had er al goede verhalen over gehoord en ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. Mijn doel was om af te vallen en dat lukte in mijn eentje niet zo goed. Nu ik dit doe, gaat het voortreffelijk.

Het bijhouden van wat je eetpatroon in de app MyFitnessPal is een goede steun in de rug. Je krijgt een goed inzicht van de voedingstoffen die overal inzitten. Ook het wegen geeft precies aan waar je vet verbrandt en waar je spiermassa is toegenomen.

De gesprekken met de leefstijlcoach geven je daarnaast ook nog meer houvast. Het is geen dieet dat je volgt. Ik heb ook niet het idee dat ik aan het lijnen ben. Ik voel me er uitstekend bij en kan dit goed volhouden. Het resultaat is al duidelijk te zien in die paar maanden. Super blij mee.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.