Yvonne Bos

Anoniem

De Fitplan coach kijkt naar mijn totaalplaatje. Die holistische blik, het fijne gevoel en de ruime ervaring maakt dat mijn behandeling goed aanslaat. Ik heb twee ernstige ziektes en de afbouw van heftige medicatie heeft directe invloed op mijn spieren en bindweefsel. Door haar behandelingen is het zoveel beter geworden en blijft het ook stabiel. Dat geeft voor mij meer kwaliteit van leven omdat ik minder pijn heb.

Door haar rustige, doortastende en open houding voel ik heel veel vertrouwen. Hierdoor kan ik ook dingen die in het dagelijkse leven op mijn pad komen met haar kan delen. Dit bevordert ook weer mijn herstel. Ik voel mij gezien en gehoord. Tot slot heb ik ook veel aan de praktische adviezen die ze meegeeft. Kortom, ik ben heel blij met de aanpak en hoop nog lang (als het nodig is) bij Fitplan in behandeling te kunnen blijven.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.