Anne IJedema

Anne IJedema teamfoto 3

info@fitplan.nl

  • Fit-pole instructrice
  • Drama docente

Persoonlijk profiel

Hallo, ik ben Anne en ik geef de Fit-pole lessen bij Fitplan. Fit-pole vind ik een fantastische sport die kracht en lenigheid traint en veel plezier oplevert! Paal Fitness is een uit de hand gelopen hobby waar ik nu ook anderen mee hoop te verblijden in mijn lessen. Ik vind het erg leuk om de lessen zo te geven dat er genoeg uitdaging is maar ook volop ruimte voor succes en vooruitgang. Bij Fit-pole merk je dat de eerste les meestal wel even wennen is, de tweede les gaat in de regel al een stuk gemakkelijker! Dus als iemand ooit twijfelt zeg ik… doen, gewoon proberen! 

Nog een uit de hand gelopen hobby is theater. Op de middelbare school ben ik met dit prachtige vak in aanraking gekomen en nu mag ik zelf op de middelbare school het vak drama geven. Het grootste deel van de week sta ik dus niet in de sportschool maar in een dramalokaal in Groningen. Niet alleen geef ik les, ik hou ook erg van het maken van voorstellingen. Ik maak voorstellingen met de leerlingen op mijn school en als artistiek leider van muziektheatergroep Kick uit Eelde. 

Anne

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.