Anneke Bronsema

Anneke teamfoto

anneke@fitplan.nl

Persoonlijk profiel

Ik ben Anneke Bronsema. Nieuw voor Fitplan, maar erg bekend voor Ronnie en Kim. Moeder van twee lieve dochters, schoonzoons en oma van drie prachtige kleinkinderen. Mijn vriend heeft twee zoons/ schoondochter en is pake van een kleindochter. Samen zijn we een prachtig gezin.

Wij vinden het superfijn om met de kleinkinderen op pad te gaan; Samen lekker buiten spelen, zwemmen, midgetgolf en van lekkere ijsjes genieten. Plezier en liefde in overvloed! Op vakantie gaan wij graag naar Griekenland.

Verder is mijn trouwe, jonge labrador een belangrijk gezinslid; als ik met hem wandel, speel en train, geniet ik op en top. Hij is voor mij een spiegel en m’n maatje. Het is heerlijk om buiten te zijn en hij leert mij om in het hier en nu te zijn, wat soms best lastig is. Door hem kan ik mijn hoofd leegmaken en inspiratie opdoen.

Elke nieuwe dag met passie en plezier naar het werk te gaan is voor mij belangrijk. Kim en Ronnie zijn enthousiaste jonge ondernemers met passie en liefde voor hun vak. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier helemaal op mijn plek zal zijn: Ze bieden mogelijkheden, ruimte om te groeien in die richting die je laat stralen en weten iedereen te inspireren om je op welke manier dan ook, je verder te ontwikkelen.

Naast de 15 facilitaire dienstjaren ben ik de opleiding tot Yin yoga docente gaan doen, waar ik ondertussen alweer enige jaren lesgeef-ervaring in heb opgedaan. Nu krijg ik bij Fitplan de kans om te shinen.

Ik heb de opleiding voor Yin Yoga Docent gevolgd bij De Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos in Amsterdam en Leeuwarden. Dit was een mooie bijzondere reis, een reis die nooit stopt. Je raakt nieuwsgierig en gaat op onderzoek uit. Dit doe ik door zelf yogalessen te volgen, lezingen te bezoeken, veel te lezen en webinars te volgen.

Mijn uitdaging is om mensen te inspireren en een luisterend oor te bieden, er te mogen zijn. Je hoeft alleen maar stil te zijn en dan gebeurt er iets. Samen mooie yogalessen maken en dan word ik blij als er een glimlach op hun gezicht verschijnt. Ik vind het belangrijk dat men zich veilig en vertrouwd voelt in de lessen, zodat je verbinding kunt voelen en een balans weet te vinden tussen lichaam en geest. Hierbij is de adem belangrijk en dat is dan ook een rode draad in de les.

Ik ga mijn yoga-skills uitbreiden en ga mij storten op kinderyoga en mensen met een beperking, handicap, Parkinson en Alzheimer. Een mooie en dankbare uitdaging. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of wilt kennis maken.

Lieve groet van Anneke
Namasté

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.