Rixt Brontë

info@fitplan.nl

  • Fit-pole instructrice

Persoonlijk profiel

Hallo! Mijn naam is Rixt, ik ben 33 jaar en geef Fit-pole lessen bij Fitplan. Na lang in het buitenland te hebben gewoond kwam ik 5 jaar geleden terug naar Nederland. Op zoek naar een nieuwe hobby nam ik een proefles Fit-pole. Dat pakte goed uit, deze mooie sport is mijn grote passie geworden en ik hang behoorlijk wat uren per week op de kop.

Ik train alweer een paar jaar, met veel plezier, bij Amber, Anne, Maeike en Tamara. Super leuk vind ik het dan ook dat ik mij nu part of the team mag noemen en de lessen op vrijdag mag verzorgen. Ik vind het heerlijk om mijn passie voor de sport met anderen te delen en vooral ook veel plezier met elkaar te hebben in de lessen.

In het dagelijks leven werk ik als supervisor bij een bekend autoverhuurbedrijf, heb ik een vriend, een huis, een danspaal (😊) en twee katten.

Tot snel!

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.