Samantha Rumondor

samantha@fitplan.nl

  • Leefstijlcoach i.o. (GLI-interventies: COOL)
  • Pilates instructrice i.o.

Persoonlijk profiel

Een spontaan contactmoment heeft ertoe geleid dat ik mij heb aangesloten bij Fitplan.
Het belang van een gezonde leefstijl is een sterke persoonlijke overtuiging die ik deel met Fitplan.

In voorgaande jaren was ik met veel plezier werkzaam als doktersassistente in de huisartsenzorg. Hierbij heb ik zelfstandig spreekuren gehouden, waaronder het ‘Cardio Vasculair Risico Management’ (CVRM) preventie spreekuur. Daarna heb ik tijdens mijn opleiding tot HBO-verpleegkundige de nodige praktijkervaringen opgedaan als praktijkondersteuner somatiek (i.o.) en in het MCL op de afdelingen Orthopedie/ Traumatologie en Longziekten.

Na een operatie ben ik een tijdje uit de running geweest en dat gaf mij de mogelijkheid om een sabbatical te nemen. Gedurende deze periode heb ik mijn eigen leefstijl kritisch onder de loep genomen en kwam daarbij tot de conclusie dat ik op dat vlak nog veel kon verbeteren. Door middel van gezonde voeding, veel sporten en de nodige discipline is mijn algehele gezondheid en welbevinden sterk verbeterd.

Ik woon samen met mijn man en zoon in het mooie Friese Appelscha en in ons gezin staan een gezonde leefstijl en sport tegenwoordig centraal. Fitness, Pilates en Yoga hebben een vaste plek in mijn leven ingenomen en daarnaast zijn wij thuis erg fanatiek met krachttraining in ons eigen krachthonk. Als gezin gaan wij graag op vakantie naar de Spaanse Balearen, uiteraard wel dicht bij een ‘gym’, want ook daar blijven wij graag in beweging.

Na jaren te hebben gewerkt in de zorg, vormt de rol van leefstijlcoach bij Fitplan voor mij een mooie, logische vervolgstap. Ik kan mijn eigen kennis en ervaringen gebruiken en mij hierbij meer richten op ondersteuning en coaching bij de leefstijlverandering van cliënten.

Als leefstijlcoach begeleid ik, gedreven en enthousiast, de deelnemers van het COOL-programma. Samen streven wij naar verbetering van de gezondheid en kwaliteit van leven van de deelnemers door middel van leefstijlverandering. Ik ben ervan overtuigd dat ik in deze rol, met mijn eigen ervaringen de nodige waarde kan toevoegen en een langdurige vertrouwensband kan opbouwen met de deelnemers van het COOL-programma.

Groet, Samantha

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.