Willy de Boer

Willy teamfoto 2024

willy@fitplan.nl

  • Secretaresse
  • Gastvrouw

Persoonlijk profiel

Het begon op een mooie vroege zaterdagochtend in de lente, het sollicitatiegesprek met Kim en Ronnie om 07:15… Ik kwam binnen en voelde mij meteen welkom. Ondertussen treft u mij aan bij binnenkomst achter de welkomstbalie in Sneek. Naast het secretaressewerk voor Fitplan ben ik tevens werkzaam bij de chiropractor Klaas Galema, die in hetzelfde gebouw praktijk houdt. Er heerst een heerlijke ongedwongen werksfeer met erg leuke, betrokken collega’s die oprechte interesse tonen in de cliënt en de collega’s.

Ik ben getrouwd met Yke de Boer. Wij hebben twee getrouwde zoons en twee kleinkinderen. In mijn vrije tijd zing en schilder ik graag. Ook tuinieren en wandelen met onze Friese stabij Doutzen is een favoriete bezigheid. In het weekend zijn wij vaak te vinden op de Friese wateren, zeilend of op de motorboot en zo genieten wij van de prachtige Friese natuur, mooie plaatsjes en verrassende ontmoetingen met bijzondere mensen onder het genot van een hapje en een drankje.

Mijn uitdaging in het werk is om de cliënt zich welkom en gehoord te laten voelen en voor mijzelf een fijne werkplek te hebben samen met collega’s.

Tot snel @deDyk!

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.