Begin het nieuwe jaar goed!

Aan het begin van het nieuwe jaar starten veel mensen traditioneel met goede voornemens. Wil jij fysiek en mentaal beter in balans komen en werk maken van een gezonde levensstijl? Bij Fitplan ben je op het goede adres om de beste versie van jezelf te worden!

In ons Sport-medisch centrum vind je alles op het gebied van coaching, fitness en fysiotherapie. We onderscheiden ons door de fijne sfeer en de actieve begeleiding. Volledig afgestemd op jouw mogelijkheden en je persoonlijke doelen. Met onze hulp kun jij op een positieve manier in beweging komen!

Modern sportcentrum voor alle leeftijden

Fitplan Sport-medisch centrum is uitermate geschikt om te komen sporten als je klachten hebt of hebt gehad. Maar je bent ook van harte welkom als je kerngezond bent en gewoon lekker wilt sporten om je persoonlijke doelen te halen. Samen kunnen we mooie dingen bereiken.

Groepslessen – iedereen kan meedoen

In onze centra in Leeuwarden en Sneek geven we verschillende groepslessen. Heel gezellig en met veel persoonlijke aandacht. Onze inzet is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Zo nodig geeft de fysiotherapeut aanwijzingen om de oefeningen voor jou wat aan te passen. Het lesrooster van de groepslessen geef je alvast een indruk van de mogelijkheden.

Voedingsprogramma voor Fitplan leden

Wat is er beter dan om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse start voor jouw gezondheid? Daarom presenteren we een nieuw voedingsprogramma voor de leden van Fitplan. Ontworpen om jou in vijf stappen te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Het programma duurt 12 weken. Na die periode zul je de positieve verandering bij jezelf merken. Ook heb je dan voldoende kennis om de gezonde gewoontes blijvend vol te houden. Je kunt je abonnement upgraden met dit programma voor slechts €65,- per maand. Volg deze link voor meer informatie.

Proefmaand sporten of een gratis proefles?

Als kennismaking met ons fitnesscentrum in Sneek of Leeuwarden een maand lang onbeperkt sporten, probeer het vrijblijvend. Tijdens deze proefmaand kun je voor een vast bedrag fitnessen en groepslessen volgen. Je zit nergens aan vast en kunt na de proefmaand besluiten of je een abonnement neemt.

Nieuwsgierig of een bepaalde groepsles bij je past? Meld je dan aan voor een gratis proefles en probeer het vrijblijvend!

Eerst graag persoonlijk kennismaken, kom gerust eens langs in Sneek of Leeuwarden voor een bakje koffie en een rondleiding langs alle toestellen, we staan je graag te woord!

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.