Therapie - Fitplan Leeuwarden

Therapie

Fitplan Leeuwarden

Home Therapie

Klachten… en nu?

Er is een grote verscheidenheid aan therapievormen. En iedereen heeft verschillende ideeën, ervaringen en meningen over de manier waarop behandeld zou moeten worden. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en zijn er meerdere mogelijkheden om bepaalde klachten te verminderen of te verhelpen. Uit recente wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat het combineren van bepaalde therapievormen of behandelmethoden de beste resultaten geeft.

Onder ‘Therapie’ vindt u de verschillende fysio- en manueeltherapeutische mogelijkheden in ons centrum. Daarnaast werken wij nauw samen met andere zorgverleners, welke u onder andere kunt vinden onder ‘Samenwerkingspartners’.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Maakt u gerust een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten, zij zijn gewend aan multi-disciplinair samenwerken en kennen blindelings de kwaliteiten van alle samenwerkingspartners en overige zorgverleners. Zij zullen een eerlijk advies geven en komen met u gezamenlijk tot het juiste pad om te bewandelen!