Circuittraining - Fitplan Leeuwarden

Circuittraining

Fitplan Leeuwarden

Individueel trainen maar toch in groepsverband

Samen trainen maar toch individueel aan de slag zijn? Dit kan met Fitplan circuittraining. Iedereen werkt gedurende een uur aan zijn/haar eigen doelstellingen op zowel kracht- als cardiotoestellen. Uiteraard wordt de training begonnen met een gezamenlijke warming up en afgesloten met een cooling down. Ook erg geschikt voor mensen met klachten; het programma wordt per individu en in overleg met de fysiotherapeut aangepast. Er is veel persoonlijke aandacht, maar u ervaart toch de voordelen van trainen in groepsverband.

Bewegen op je eigen niveau

Bij SeniorFit is de groepsles afgestemd op senioren waarin vooral functioneel wordt getraind. Kracht-, uithoudingsvermogen-, balans- en loopoefeningen worden afgewisseld om het lichaam zo vitaal mogelijk te houden. Hierin wordt natuurlijk rekening gehouden met individuele verschillen en wensen en mag het sociale aspect niet vergeten worden!

Meld je direct aan voor een gratis proefles

Ter kennismaking met Circuittraining bieden wij u een gratis proefles aan. Probeer het vrijblijvend!
Direct aanmelden? Vul dan hier het formulier in. U zit nergens aan vast en kunt na de proefles besluiten of Circuittraining bij u past. Eerst persoonlijk kennismaken? Kom gerust langs voor een bakje koffie, wij staan u graag te woord.

Lesduur: 60 minuten

Lesrooster Circuittraining

Maandag
19.30 – 20.30 uur
Woensdag
09.30 – 10.30 uur
17.00 – 18.00 uur
20.15 – 21.15 uur
Zaterdag
09.30 – 10.30 uur