• Professionele medische begeleiding
  • Multi-disciplinair team
  • Eerlijk en resultaatgericht advies

Verwijzers | Huisartsen POH specialisten

Uiteraard kunnen patiënten op reguliere wijze naar ons doorverwezen worden voor fysio-, manuele-, en bekkenfysiotherapie, medische training of coaching. Middels verwijsbrief (papier of via Zorgdomein) kunt u ons noodzakelijke informatie doen toekomen. Mochten wij achteraf – bijvoorbeeld vanwege de vergoeding voor de patiënt – nog zaken nodig hebben, nemen wij zelf wel contact op.

Specifiek voor claudicatio intermittens patiënten is een zeer praktisch verwijsportaal beschikbaar. Wanneer u zich als verwijzer heeft aangemeld, kunt u eenvoudig de dichtstbijzijnde gespecialiseerde fysiotherapeut opzoeken en de verwijzing versturen. Wij nemen dan zelf contact op met de patiënt(e) en verzorgen passende rapportages naar u.

 

Animatie etalagebenen – eerstelijns aandoening

Nuttige links

Gecombineerde Leefstijl Interventie – GLI

In de tweede helft van 2021 kunt u cliënten voor de GLI (het COOL programma) doorverwijzen naar Kim Glas – leefstijlcoach. Wij hebben goede samenwerkingen met verschillende diëtisten en hebben prettige en laagdrempelige doorstroommogelijkheden om de mensen in beweging te krijgen en te houden. We zorgen voor een veilige en prettige omgeving en doen er alles aan om ze op hun gemak te krijgen en hun doelen te behalen!

Echografie & Shockwave therapie

Wij zijn geschoold echo’s te maken van het bewegingsapparaat en volgen regelmatig scholingen bij het Nt-e in Vianen. Hier volgen radiologen, huisartsen etc. ook hun opleidingen. Zij benadrukken dat er (lang) niet altijd een oorzakelijk verband bestaat tussen de pijn van de patiënt en eventuele weefselafwijkingen die wij waarnemen. We nemen de tijd dit op een goede manier uit te leggen aan onze patiënten.

Een andere belangrijke reden om echo’s te maken is de plaatsbepaling van shockwave therapie indien geïndiceerd, zoals bij een doorverwijzing vanwege een gecalcificeerde tendinopathie in de cuff.

Meer weten over radiale en gefocusseerde shockwave therapie? Lees onze blog.

Eerlijk advies

Wilt u graag advies over de inzet van onze fysiotherapie, coachings- of fitnessdiensten of heeft uw vragen over de mogelijkheden voor samenwerking of concreet het doorverwijzen van een patiënt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.